Polish U19: Slováci dohrali...

8. 9. 2023
Martin Pintrava a Ela Vojtíšková ukončili svoje účinkovanie na medzinárodnom turnaji ENEA Polish U19 Open po prvom hracom dni.

Obaja na úvod nastúpili v spoločnom mixe, proti poľským súperom. V prvom sete, ktorý skončil výsledkom 10:21 sa náš pár takpovediac na kurte „hľadal“ a bojoval s obrovskou nervozitou, z čoho pramenilo veľa nevynútených chýb. Druhý set, uvoľnenie na našej strane a maximálne zlepšenie výkonu. Po tesnom vedení a dlhých výmenách v celom sete sa ale Poliaci v závere ukázali ako lepšie zohratý pár a vyhrali pomerom 19:21.

Nasledoval Martinov duel v dvojhre, opäť proti domácemu hráčovi, Bartoszovi Punkovi. 26 minút na kurte a výsledok 17:21, 15:21 znamenal pre Martina jediné, a to koniec na turnaji. Ela mala k postupu do druhého kola naozaj blízko. Úvodný set proti Češke Veronike Jarošovej zvládla a vyhrala pomerom 21:15. V druhom sete ale v dramatickej koncovke zaúradovala súperka, ktorá zvíťazila tesným skóre 20:22, a preklopila tak misky váh na svoju stranu. Tretí set sa už následne niesol v znamení Jarošovej, ktorá ho dotiahla do víťazného konca po výsledku 13:21.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov