Rebríčkový softvér

12. 12. 2014
Chcete sa dozvedieť zaujímavosti o hráčoch, vypočítať body získané z turnajov alebo si pozrieť rebríčky netradičnou formou?

Ak ste odpovedali áno, máme pre Vás novinku, ktorou je rebríčkový softvér Slovenského zväzu bedmintonu. Nájdete v ňom množstvo zaujímavých informácií, ako napríklad zoznam turnajov pre sezónu, z ktorých body sa budú započítavať do rebríčka. Čaká na Vás sekcia rebríčkov, v ktorej si môžete prezerať rebríčky aktuálne ale aj predchádzajúce platné, kontrolovať oficiálne ako aj priebežné stavy ba čo viac, môžete si vytvoriť klubový rebríček, okresný, krajský či oblastný. Zaujímavou novinkou je rebríček „aktuálny neoficiálny stav“, v ktorom môžete sledovať ako Vám pribúdajú body po každom absolvovanom turnaji. Tento neoficiálny rebríček sa zmení na oficiálny vždy na konci príslušného obdobia (definované sú v Rozpise GP). K tomu všetkému si môžete vypočítať body pre konkrétny typ turnaja, ktorý zadáte. Softvér Vám uľahčí tvorbu a kontrolu výsledkových listín. Export rebríčkov ako aj registra hráčov pomôžu pri príprave turnaja v Tournamentsoftwari. Zaujímavosťou pre Vás bude určite sekcia Hráčov, v ktorej nájdete pre každého hráča prehľad všetkých bodov, ktoré získal do rebríčkov a tiež vývoj jeho postavenia v rebríčkoch vo forme tabuliek a grafov.

K rebríčkovému softvéru SZBe sa dostanete kliknutím na nasledovný odkaz: Rebríčkový softvér

Zároveň bude odkaz na softvér umiestnený v samostatnej sekcii pri Súťažiach jednotlivcov, ako aj na spodnej lište na hlavnej stránke SZBe.

Veríme, že náš softvér Vám uľahčí množstvo práce a zjednoduší prístup k informáciám. Ak by ste mali k jeho funkcionalite nejaké pripomienky alebo nápady, pošlite nám ich!

Za tvorbu softvéru by sme sa touto cestou chceli poďakovať tímu ľudí v zložení Filip Guldan, Michal Novomeský a Martin Kuchyňár.

 

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov