Čo nás čaká: „Apríl 2022“

31. 3. 2022
Štart novej sezóny, množstvo domácich podujatí, ale aj medzinárodné turnaje...to všetko nás čaká počas nasledujúcich týždňov, ktoré budú naozaj plné bedmintonu.

Už tento víkend (2.-3.4.2022) sa v Banskej Bystrici odohrá Grand Prix A turnaj do 19 rokov, ktorý bude po Slovak Open druhým testovacím turnajom pripravovaného podujatia EYOF 2022.  Okrem toho sa počas soboty, 2.apríla uskutoční aj kvalifikačný turnaj do 13 rokov, konkrétne v Prešove. Rovnaký turnaj čaká aj hráčov na západe, a to v nedeľu, 3.apríla v Žiline.  

Od pondelka, 4.apríla sa nám rozbehne aj krátke pred-turnajové reprezentačné sústredenie v Trenčíne, ktoré potrvá do stredy. Následne sa reprezentanti kategórie do 17 rokov presunú s trénerom Jánom Fiľom na medzinárodný turnaj OLIVER Czech U17 International do Českého Krumlova (7.-9.4.2022). Juniorskí reprezentanti si spolu s trénermi Judith Meulendijks a Tiborom Kesslerom odskočia na turnaj  ADIDAS Alpes International U19 do francúzskeho mesta Voiron (7.-10.4.2022).

Vrátane dvoch spomínaných medzinárodných akcií sa ale u nás bude konať celoslovenský turnaj do 13 rokov, a to 9.apríla v Púchove. V rovnaký deň je na programe aj kvalifikačný turnaj do 17 rokov v Bratislave, a rovnaké podujatie sa odohrá v nedeľu v Dolnom Kubíne.

13.-16.apríla si odbehneme aj do Holandska, na FZ FORZA Dutch International. Na International Series podujatí vo Wateringene sa predstavia Milan Dratva, Marián Lipták, Katarína Vargová a Sofia Slosiariková.

Po nedávnych MSR dospelých nás 22.-24.apríla čaká aj prvé Grand Prix A dospelých, ktoré si pod organizátorskú hlavičku zobrali Spoje Bratislava. 23.apríla ale budeme sledovať aj výkony hráčov na celoslovenskom turnaji do 11 rokov v Dolnom Kubíne, a 24.apríla sa na kvalifikačných turnajoch do 15 rokov stretnú hráči v Prešove a Púchove.

25.apríla odštartujú v Madride Majstrovstvá Európy, ktoré potrvajú až do 30.4.2022. Slovensko bude mať na šampionáte zastúpenie v dvojhrách, vďaka Milanovi Dratvovi a Martine Repiskej, ale aj v štvorhre žien, kde sa predvedú Katarína Vargová s Martinou Repiskou.  

Apríl zakončíme Grand Prix A turnajom do U15 v Prešove, ktorý je naplánovaný na 30.4.2022. V rovnakom termíne, by sa mali odohrať aj prvé kolá najvyššej slovenskej súťaže družstiev a III.ligy.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov