Polish Open: Prehry v úvodných zápasoch

29. 3. 2022
Ešte pred samotnými Majstrovstvami Slovenska sa päť hráčov predviedlo na International Challenge podujatí v poľskom Arlamowe. Zastúpenie sme mali ako v kvalifikácii, tak v hlavnej súťaži, no ani jeden z hráčov sa v pavúku neohrial...

Ako prvý nastúpil na kvalifikačný zápas Sebastián Kadlec, ktorý proti bulharskému súperovi Dimitarovi Yanakievovi odohral len prvú polovicu setu. Za stavu 11:3 duel skrečoval, aby si neobnovil zranenie kolena a mohol sa sústrediť na nadchádzajúci juniorský turnaj vo Francúzsku.

Ďalšou v poradí bola Natália Slobodová. Jej súperkou bola domáca hráčka Gabriela Skorkowska. Nádejná juniorka strávila na kurte 39-minút a odohrala tri vyrovnané sety, ktoré ale skončili konečným výsledkom 21:15, 16:21, 21:14 v prospech poľskej bedmintonistky.

Tretí kvalifikačný zápas a pokus o úspech v podaní Olívie Kadlecovej, ktorý ale taktiež nedopadol podľa očakávaní. Poľka Aleksandra Radziszewska nenechala nič na náhodou a po setoch 21:7, 21:14 sa Olívia s turnajom rozlúčila.

V hlavnej súťaži sa nakoniec predstavili Milan Dratva a Martina Repiská ako druhá hráčka pavúka. Obaja si zahrali proti súperom z Indie, a obaja sa žiaľ, nepozreli v pavúku ďalej. Milan s Rahulom Yadavom Chittaboinom odohral 48-minútový zápas, ktorý skončil výsledkom 18:21, 21: 8, 21:12. Martina si zopakovala duel s Tasnim Mir, a ani po druhýkrát v kariére na ňu nedokázala nájsť ten správny recept. Výsledok 21:14, 21:11, v prospech neskoršej finalistky, a koniec Slovákov na turnaji.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov