Polish Open 2022

23. 3. 2022
24.-27. marca 2022 sa v poľskom Arlamowe odohrá, aj za účasti Slovákov, medzinárodný turnaj Polish Open, ktorý sa radí do série International Challenge podujatí.

Milan Dratva, Sebastián Kadlec, Olívia Kadlecová, Martina Repiská a Natália Slobodová sú hráčmi, ktorí budú v Poľsku hájiť našu trikolóru.

Milan by ako štvrtý hráč kvalifikácie mal nastúpiť v prvom kole proti bulharskému súperovi Dimitarovi Yanakievovi. Otázkou ale ostáva, či sa náš úradujúci majster ešte neposunie do hlavnej súťaže... Kvalifikáciu si však zahrá aj Sebastián, ktorý sa v pavúku zatiaľ nenachádza. Do súťaže sa dostal po odhláškach viacerých hráčov, a svoje miesto v kvalifikačnom pavúku spozná po team managers mítingu.

V rovnakej situácii je aj Natália, ktorá nastúpi v kvalifikácii dvojhry žien. Na meno svojej súperky si musí ešte počkať. Protihráčku Olívie ale poznáme. Bude ňou domáca reprezentantka Aleksandra Radziszewska, ktorej v svetovom rebríčku patrí 971. priečka, a pre ktorú bude turnaj v Arlamowe vôbec prvým medzinárodným turnajom sezóny 2022.

Zatiaľ jedinou zástupkyňou v hlavnej súťaži je Martina, ktorá je druhou najvyššie nasadenou hráčkou na turnaji. Jej súperkou v prvom kole bude víťazka kvalifikácie číslo päť, čo znamená, že to bude pravdepodobne Indka Tasnim Mir, s ktorou už Martina mala tú česť hrať. Proti Indke sa naša reprezentantka postavila na turnaji v Iráne, kde prehrala po setoch 21:15, 21:6.

Pozitívnou správou je, že všetky stretnutia z Polish Open bude možné sledovať prostredníctvom internetovej televízie BadmintonEurope.TV.

Vylosovanie

MSQ 1.kolo: Milan Dratva /4/ (SVK) – Dimitar Yanakiev (BUL)

MSQ 1.kolo: Sebastián Kadlec (SVK) -

WSQ 1.kolo: Olívia Kadlecová (SVK) – Aleksandra Radziszewska (POL)

WS Q1.kolo: Natália Slobodová (SVK) -

WS 1.kolo: Martina Repiská /2/ (SVK) – Q5

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov