57 Portugal International Championships 2022

9. 3. 2022
International Series podujatie v portugalskom Caldas da Rainha bude za účasti troch Slovákov prebiehať 10.-13.marca 2022.

Trénerka Judith Meulendijks zaostrí na výkony Milana Dratvu, Kataríny Vargovej a Sofie Slosiarikovej. Práve Milan nebude mať ako turnajová sedmička na ružiach ustlané. Hneď v prvom kole hlavnej súťaže totiž narazí na reprezentanta z Hongkongu, Chan Yik Chaka, ktorý sa len minulý týždeň predstavil aj u nás v Trenčíne. Chak na Slovak Open dokráčal do štvrťfinále, kde v troch setoch, podobne ako Milan, podľahol neskoršiemu víťazovi Riku Hatanovi z Japonska.

Sofia nastúpi v zajtrajšej kvalifikácii, kde bude čeliť Škótke Lauren Middleton. Tá bude ako 349. hráčka svetového rebríčka v stretnutí favoritkou, no Slovenka rozhodne o postup ďalej zabojuje ako len bude môcť.

O turnajovom osude Katky sa ešte len rozhodne. Pôvodne si mala naša stále úradujúca majsterka zahrať kvalifikáciu, avšak nakoniec sa predstaví v hlavnej súťaži. Ktorú hráčku v pavúku ale nahradí je zatiaľ otázne...

Vylosovanie

WSQ 1.kolo: Sofia Slosiariková (SVK) – Lauren Middleton (SCO)

WS 1.kolo: Katarína Vargová (SVK) -

MS 1.kolo: Milan Dratva /7/ (SVK) – Chan Yik Chak (HKG)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov