12th Multi Alarm Hungarian Junior International Championships 2022

9. 2. 2022
Tréneri Tibor Kessler a Ján Fiľ dnes spolu s hráčmi z reprezentácií U17 a U19 vyrážajú na tradičný Junior International Series turnaj do Maďarska, ktorý sa odohrá 10.-13. februára v Pécsi.

Juniorská reprezentácia vycestuje v zložení Timon Gunda, Olívia Kadlecová, Richard Pavlík, Sofia Slosiariková, Simeon Suchý a Michaela Telehaničová. Z reprezentácie U17 dostali dôveru trénerov Johanka Ivanovičová, Lea Kyselicová, Matúš Poláček, Andrej Suchý a Lucia Vašatová.

Na vlastné náklady sa do Maďarska rozhodla ísť aj Natália Slobodová, ktorá okrem dvojhry, kde je štrnástou nasadenou hráčkou, zabojuje aj v párových disciplínach, po boku českých kolegov. V štvorhre sa predstaví s Markétou Kohoutovou a v mixe s Patrikom Fucimanom.  

Kvôli COVIDU či nedoliečenému zraneniu sa podujatia nakoniec nezúčastnia dvaja z nominovaných hráčov, konkrétne Lea Výbochová a Sebastián Kadlec.

Slováci na turnaj vyrážajú s vysokými ambíciami, a my pevne veríme, že sa im ich podarí naplniť. Veď Simeon je napríklad v 128-čkovom pavúku dvojhry chlapcov tretím najvyššie nasadeným hráčom.

Vylosovanie

Priamy prenos

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov