Čo nás čaká: „Marec 2023“

28. 2. 2023
Marec, mesiac knihy...v našom prípade, marec, mesiac množstva domácich ale aj zahraničných podujatí. Čo nás čaká a neminie počas nasledujúcich týždňov?

Prvý marcový víkend bude patriť súťažiam družstiev. Sobota, 4.marec, a prvé kolo Extraligy ako aj III.ligy. V nedeľu sa zasa odohrá prvé kolo druhej a štvrtej ligy. Pokračovať budeme medzinárodným turnajom German Open, ktorý je na programe 7.-12.marca, a na ktorom by si, zatiaľ teoreticky, mohol zahrať Milan Dratva, ktorý je prvým hráčom na rezerve liste. 8.-12.marca sa ale pozrieme aj do Portugalska, kde budú na Portugal International pod dohľadom trénerky Judith Meulendijks súťažiť Katarína Vargová, Natália Slobodová, Olívia Kadlecová a Sebastián Kadlec. V rovnakom termíne, teda 8.-12.marca budú na German Junior s trénerom Tiborom Kesslerom o čo najlepší výsledok bojovať Richard Pavlík, Matúš Poláček, Andrej Suchý, Johanka Ivanovičová, Lea Výbochová a Lucia Vašatová.

Pokračovať budeme 11.marca kvalifikačnými turnajmi. Prešov bude hostiť Q U13 ako aj Q U17. Kvalifikačný turnaj Q U13 sa na západe uskutoční v Ilave. V rovnaký deň sa ale v Bratislave odohrá aj kvalifikačný turnaj Q U17. V nedeľu sa potom v Prešove bude konať Q U15.

16.-19.marca vycestujeme na Polish U17 International. Tréner Ján Fiľ bude mať pod palcom reprezentačný tím v zložení Erik Hajdu, Andrej Macek, Alex Petrovič, Andrej Suchý, Ela Bieleschová, Karin Goldiánová a Lea Kyselicová. 18.marca sa pozrieme aj na Q U15 v Bratislave, a 19.marca na Oblastné Majstrovstvá dorasteneckých družstiev, ktoré sa uskutočnia v Dolnom Kubíne a v Bratislave.

22.-26.marca budeme sledovať výsledky niekoľkých Slovákov na Orlen Polish Open, no na domácej scéne nás 24.-26.marca čaká Grand Prix A turnaj dospelých v Košiciach. Okrem toho sa 25.marca odohrá aj celoslovenský turnaj v kategórii do 11 rokov, ktorý bude hostiť Dolný Kubín.

Na prelome mesiacov si neoddýchneme, pretože 28.3.-2.4. bude Katka Vargová bojovať na Madrid Spain Masters a 30.3.-1.4. sa početná výprava Slovákov vyberie na Czech U17 International...ale o tom až neskôr.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov