YONEX BONN International 2022

16. 6. 2022
Milan Dratva a Katka Vargová sa v týchto dňoch nachádzajú v Nemecku na Future Series podujatí YONEX BONN International 2022.

Obaja Slováci zasiahnu do deja počas dnešného dňa. Predstavia sa spoločne v prvom kole mixu, ako aj v prvých kolách dvojhier.

Na úvod si v mixe o 12:00 hod. sily zmerajú s prvým nasadeným domácim párom Patrick Scheiel/Franziska Volkman, ktorému v svetovom rebríčku patrí 71. priečka.

Následne, sa o 15:10 hod. Milan postaví na kurt proti Indonézanovi Henrikhovi Kho Wibowovi, 276. hráčovi sveta. Indonézan si tento rok okrem iných turnajov zahral napríklad aj Austrian Open, kde v prvom kvalifikačnom kole prehral s českým reprezentantom Jiřím Králom (21:19, 21:14).

Do tretice sa na kurty o 16:45 hod. dostane aj Katka, ktorej súperkou bude druhá nasadená Taiwančanka Sung Shuo Yun. Práve táto bedmintonistka, ktorej v svetovom rebríčku patrí 71. miesto bude na budúco-týždňovom turnaji vo Francúzsku súperkou Martiny Repiskej. Taiwančanka si minulý týždeň zahrala aj Denmark Masters, kde skončila na striebornej pozícii.

Držte palce!

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov