Austrian U17 International 2021

7. 10. 2021
Dvanásť reprezentantov bude 8.-10.októbra 2021 bojovať o čo najlepší výsledok na medzinárodnom turnaji do sedemnásť rokov v rakúskom meste Maria Enzersdorf.

Pod taktovkou Jána Fiľa sa v Rakúsku predstavia Dominik András, Martin Gabrhel, Johanka Ivanovičová, Lea Kyselicová, Nina Milada Michalková, Gregor Ondrejčák, Richard Pavlík, Matúš Poláček, Lea Skorkovská, Andrej Suchý, Lucia Vašatová a Lea Výbochová. Okrem reprezentantov si cestu k susedom našla aj hráčka oddielu Lokomotíva Košice, Karin Goldiánová.

Najvyššie nasadenie sa na tomto podujatí rozdelilo medzi domácich a poľských reprezentantov. Jednotkou v dvojhre chlapcov bude Rakúšan Ilija Nicolussi, ktorý bude najvyššie nasadeným hráčom aj v štvorhre, a to po boku Jakoba Rinnera. Poľská bedmintonistka, Maja Janko ktorá len minulý týždeň obsadila na našom Slovak Youth U17 striebornú pozíciu, bude opäť jednotkou v dvojhre dievčat. Spolu s Juliou Wojcik budú jednotkami aj v štvorhre dievčat. Navyše, Julia Wojcik a Mikolaj Morawski budú číslom jeden aj v mixe.

Z pozície nasadených hráčov budú na medailové priečky útočiť aj Slováci. Johanka je v dvojhre druhou najvyššie nasadený hráčkou, Lea sa nachádza na poste turnajovej trojky. Dievčatá sú nasadené aj v štvorhre, a to ako číslo štyri. Nasadený pár budeme mať aj v mixe. Andrej a Johanka budú v pavúku číslom tri.

Vylosovanie

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov