Spanish Junior International 2021

10. 6. 2021
11.-13. júna si Sofia Slosiariková zahrá na medzinárodnom juniorskom turnaji v španielskom meste La Nucía, kde sa predstaví v prvom kole 64-kového pavúka dvojhry dievčat.

Na Junior International Series podujatie v La Nucíi sa prihlásilo celkovo 161 hráčov zo 16-tich krajín (Anglicko, Belgicko, Česko, Estónsko, Francúzsko, Holandsko, India, Nemecko, Nórsko, Peru, Portugalsko, Slovensko, Španielsko, Švajčiarsko, Taliansko, Wales).

Možnosť okúsiť turnajovú atmosféru pred začiatkom prázdnin využila aj slovenská reprezentantka, ktorá v prvom kole nastúpi proti domácej hráčke Vanese Garcii. Pre 18-ročnú Garciu by malo byť podujatie na domácej pôde jej premiérovým, zatiaľ čo Sofia už na konte turnajové skúsenosti má.

„Turnaj v španielsku začína už tento piatok a veľmi sa teším, keďže je to posledný turnaj pred nejakým dlhším oddychom. Pripravovala som sa naň s trénerom z Centre of Excellence. Mala som nastavený o trocha iný program ako hráči, ktorí nehrajú v najbližšej dobe turnaj.“

„Dnes ráno odlietam do dejiska turnaja. Vyzerá to, že majú dosť prísne nastavené podmienky, keďže ešte len pred odletom som vyplňovala dosť tlačív. V prvom kole mám hráčku, ktorú nepoznám a nemá ani žiadne záznamy o turnajoch v minulosti, takže sa nechám prekvapiť haha. Teším sa na turnaj, a všetko ostatné nechávam plynúť. Držte palce!“

Vylosovanie

WS 1.kolo: Sofia Slosiariková (SVK) – Vanesa Garcia (ESP)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov