Austrian U17 Open

3. 6. 2021
Rakúsky Dornbirn a medzinárodný turnaj v kategórii do 17 rokov, ktorého sa zúčastnia aj Andrej Suchý, Matúš Poláček a Johanka Ivanovičová.

4.-6.júna bude trio Slovákov na turnaji, kde sa prihlásilo celkovo 207 hráčov z 15-tich krajín (Belgicko, Bulharsko, Česko, Francúzsko, Holandsko, Chorvátsko, Luxembursko, Nemecko, Peru, Rakúsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švajčiarsko, Taliansko), reprezentovať svoje kluby, konkrétne BKK Sliač, KBC Košice a Spoje Bratislava.

Andrej nastúpi v dvojhre, kde jeho súperom bude Nemec Mark Obermeier. Okrem toho si zahrá aj mix spolu s Johankou a ich súpermi budú Taliani Simone Piccinin/Carolin Rauner.

Matúš si v dvojhre sily zmeria s českým reprezentantom Pavlom Maňáskom. Johanku vrátane mixu uvidíme v dvojhre, ale aj v štvorhre. Holanďanka Stefanie Nijsse bude Johankinou súperkou v prvom kole dvojhry. V štvorhre sa hráčka oddielu Spoje Bratislava predstaví po boku Rakúšanky Carmen Reznicek. Do ďalšieho kola sa pokúsia prejsť cez domáce Sarah Dlapka/Anja Rumpold.

Najvyššie nasadenými hráčmi v dvojhrách by mali byť španielski reprezentanti. Daniel Franco v dvojhre chlapcov, Cristina Teurel v dvojhre dievčat. Franco by mal byť v pozícii jednotky aj v štvorhre, a to spolu s krajanom Christianom Ariasom. Číslom jeden v štvorhre dievčat sú Francúzky  Herveline Crespel/Kathell Desmots-Chacun. Arthur Wakhevitsch/Floriane Nurit z Francúzska sú jednotkami v mixe. 

Vylosovanie

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov