CoE otvorí svoje brány a M.Dratva bude pritom

4. 6. 2020
Slovenský reprezentant Milan Dratva bude jedným z hráčov, ktorí sa po nútenej pauze budú opäť pripravovať v dánskom Centre of Excellence, ktoré svoje brány otvorí už v stredu, 10.júna 2020.

„Centrum sa otvára už ďalší týždeň a tréning začne v malej skupine s asi deviatimi hráčmi a dvoma trénermi. Ja osobne sa teším na kurt, pracoval som veľa na sile a vytrvalosti, tak verím, že to zúžitkujem!

„ Pravdou ale je, že môžem mať nabehané a naskákané stovky kilometrov, no vybehávať bedmintonové ihrisko je úplne niečo iné. Každopádne sa veľmi teším na návrat do tréningového cyklu.“

„Medzinárodné turnaje sú pre mňa zatiaľ veľmi ďalekou budúcnosťou. Najprv sa musím dohodnúť s trénermi čo a ako ďalej. No a potom musím zistiť, či som ten bedminton nezabudol hrať, prípadne či mi táto pauza prospela!“

Milan

Vrátane Milana hlásia návrat do Holbaeku napríklad aj Švéd Felix Burestedt, 57. hráč svetového rebríčka, či Dánka Irina Andersen, 92. hráčka sveta. Do Centre of Excellence ale mieri aj naša päťnásobná majsterka Slovenska Martina Repiská. Rozhovor s ňou Vám poskytneme už čoskoro.


PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov