Jamaica International: Maximom druhé kolo

7. 3. 2020
Martina Repiská na jamajskom International Series podujatí nezopakovala svoje skvelé výsledky, keď v sezóne 2017 brala striebro a v sezóne 2018 sa umiestnila v štvrťfinále. Tentoraz Slovenka skončila v druhom kole, na rakete nasadenej Bulharky Lindy Zetchiri.

Martina si turnaj v Kingstone chcela užiť, a predviesť to najlepšie zo svojej hry. V prvom kole sa jej to podarilo na 100%, keď českú reprezentantku Kateřinu Tomalovú zdolala dva nula na sety.  Výhrou si zároveň pripísala už piaty turnajový triumf nad českou vicemajsterkou.

V druhom kole ale na Slovenku čakala výzva v podobe druhej nasadenej hráčky, Bulharky Lindy Zetchiri. Bulharka, ako 68. bedmintonistka sveta nad našou reprezentantkou dokázala triumfovať už dvakrát. Oba zápasy boli odohrané v sezóne 2019, a oba skončili tesným výsledkom v prospech Zetchiri.

Inak tomu nebolo ani tentoraz. Po 36-minútach strávených na kurte, a konečnom výsledku 21:16, 21:16 odchádzala Martina z kurtu ako porazená. Slovensko na turnaji skončilo, Bulharsko pokračovalo ďalej...

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov