FSO 2020: K.Vargová s jasným cieľom

25. 2. 2020
Reprezentantka a čerstvá Univerzitná majsterka Anglicka Katarína Vargová bude ako jediná slovenská hráčka hájiť našu trikolóru na podujatí FORZA Slovak Open v dvojhre žien. Košičanka nastúpi v kvalifikácii, kde jej patrí číslo osem, a jej súperkou v prvom kole bude Češka Kateřina Mikelová.

Katka, ako 378. hráčka svetového rebríčka bude v stretnutí vystupovať v roli favoritky, pretože jej súperka sa nachádza až na 704. pozícii. V každom prípade nepôjde určite o jednoduchý zápas, no my pevne veríme, že Slovenka postúpi do ďalšieho kola.

V kvalifikácii číslo dva sa Katka po výhre mala stretnúť buď s Češkou Terezou Kobylákovou, alebo s Angličankou Grace King. Druhá spomínaná sa ale nakoniec z turnaja odhlásila, a je teda otázne či ju v pavúku niekto nahradí alebo Češka postúpi priamo ďalej a bude prípadnou súperkou našej hráčky.  

„Slovak Open je mojím obľúbeným medzinárodným turnajom s každoročne úžasnou atmosférou, keďže sa odohráva na domácej pôde. Tento rok sa predstavím už klasicky v dvojhre a v štvorhre s Miou.“

„Ciele sú jasné, a to dostať sa do hlavnej súťaže v dvojhre, čo však nebude ľahká úloha. V štvorhre máme v prvom kole súperky zo Srbska. Dáme do toho všetko a veríme vo výhru. Držte palce a príďte nás Slovákov podporiť!“

FOTO: BadmintonPhoto

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov