EMWTC 2020: Víťazkou tipovacej súťaže V.Osadská

19. 2. 2020
Do súťaže, ktorú sme pre Vás pripravili v rámci európskeho šampionátu mužov a žien sa zapojilo celkovo 56 tipujúcich. Víťaz však môže byť len jeden, a v tomto prípade sa víťazom, teda víťazkou stala Vanessa Osadská.

Úlohou tipujúcich bolo napísať ako podľa nich dopadnú Slováci v jednotlivých skupinových dueloch majstrovstiev, ktoré sa konali 11.-16. februára vo Francúzsku. Šesť výsledkov a celkovo 56 zapojených súťažiacich.

Ani jednému z tipujúcich sa ale nepodarilo uhádnuť všetky výsledky. Víťaza sme teda vyžrebovali spomedzi tých, ktorí mali na konte čo i len jeden správny tip. Tých bolo celkovo 39, čo je naozaj slušný počet.

Doplníme, že mužský tím prehral s Holandskom po výsledku 0:5, no s Litvou a Luxemburskom si poradil so skóre 5:0. Ženy prehrali s Nemeckom taktiež po výsledku 0:5, ale s Lotyšskom a Portugalskom zvíťazili hravo pomerom 4:1.

Maskot podujatia ako aj reprezentačné tričko podpísané všetkými účastníkmi šampionátu teda poputujú do rúk Vanessy Osadskej, ktorej touto cestou k výhre gratulujeme! Máme tu však ešte špeciálnu cenu, a to ďalšieho maskota,  pre Daniela Ivanka, ktorý dokázal uhádnuť päť zo šiestich výsledkov. Paráda!

FOTO: Badminton Europe

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov