ME U15: Nekonečná cesta alebo tréning v Belgicku

13. 2. 2020
Mladé slovenské nádeje sa práve dnes presúvajú do dejiska európskeho šampionátu, kde ich počas najbližších dní čaká účasť na Majstrovstvách Európy do pätnásť rokov. K zážitkom zo samotných majstrovstiev však všetci budú môcť pridať aj príbeh, ako do Francúzka cestovali...

Reprezentanti spolu s trénerom Lukášom Klačanským sedeli v lietadle, a boli už nad Parížom, keď pilot náhle prerušil klesanie, a začal s lietadlom opäť stúpať nahor. Po chvíli bolo cestujúcim oznámené, že v Paríži momentálne panuje zlé počasie, fúka silný vietor a pristávacia dráha je príliš mokrá. Kvôli bezpečnostným predpisom teda pilot lietadlo dvihol, otočil, a letel na náhradné letisko do Belgicka.

Ako nás ďalej informoval tréner, hráči tento presun tragicky veru nebrali,  a let si aj napriek silným turbulenciám užili. Ba čo viac, v Belgicku stihli v príletovej hale absolvovať aj tréning, ktorý pravdepodobne v Liévine nestihnú.

Podľa slov trénera už ale všetci sedia v autobuse, smer Paríž, odkiaľ by sa ďalším vlakom mali presunúť do dejiska majstrovstiev.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov