Projekt U15: A je tu koniec...

9. 2. 2020
Sústredenie Projektu U15 skončilo, a na hráčov tak čaká už len presun do dejiska európskeho šampionátu, ako aj samotný boj o čo najlepší výsledok.

Posledné tréningy mali účastníci herné, venovali sa najmä párovkám, no nezabudlo sa ani na dvojhry. Reprezentanti, menovite Johanka Ivanovičová, Lucia Vašatová, Lea Kyselicová, Ella Vojtíšková, Andrej Suchý, Gregor Ondrejčák, Matúš Poláček a Dominik András mali počas tréningov naozaj veľmi dobrú motiváciu, pretože do samotného tréningového cyklu sa zapájali aj tréneri Marián Šulko a Lukáš Klačanský. No a predsa trénovať s bývalými reprezentantmi a majstrami Slovenska nie je len tak.

Ba čo viac, posledné tréningy mali tréneri posilu. Pomocnú ruku im podal budúci tréner SZBe a taktiež bývalý reprezentant Adam Horák, ktorého si mládež ihneď obľúbila. Adam sa do diania zapojil nielen ako tréner, ale rovnako ako hráč.

Podľa slov Lukáša Klačanského všetci účastníci odviedli na tréningoch parádne výkony. My sa však už teraz tešíme na ich vystúpenia na samotnom šampionáte, ktorý vo Francúzsku odštartuje presne na Valentína, teda 14.februára.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov