Európsky rebríček U17

22. 1. 2020
Sebastián Kadlec na výbornom 22. mieste, a Sofia Slosiariková na skvelej 15. priečke. To sú naše jednotky v európskom rebríčku kategórie do sedemnásť rokov.

Sebastián okrem dvojhry zastáva 58. miesto v štvorhre a 51. pozíciu v mixe. Druhým Slovákom v rebríčku je Simeon Suchý úradujúci na 25. priečke v dvojhre, na 57. mieste v štvorhre a na 31. pozícii v mixe. Nasleduje Timon Gunda, ktorému v dvojhre patrí 94. priečka a v štvorhre by ste ho našli na 144. mieste. Patrik Polák je momentálne v dvojhre na 119. pozícii a v štvorhre na 176. priečke.

Ako sme spomínali, jednotkou u dievčat je Sofia Slosiariková na 15. mieste v dvojhre, na 27. priečke v štvorhre a na 87. mieste v mixe. Olívii Kadlecovej patrí v dvojhre 42. pozícia, v štvorhre zastáva 80. priečku a v mixe úraduje na 51. mieste. Michaela Telehaničová je v rebríčku dvojhry na 49. priečke, v štvorhre ju nájdete na 68. mieste a v mixe na 60. priečke. Lea Výbochová zastáva v dvojhre 54. miesto, v štvorhre jej patrí 90. priečka.

Richard Pavlík a Johanka Ivanovičová sa ako nováčikovia v rebríčku zatiaľ nenachádzajú.

Lídrom rebríčku je Francúz Alex Lanier, u dievčat kraľuje Ruska Mariia Golubeva. V štvorhre chlapcov sa na špici nachádza Dán Christian Faust Kjaer, v štvorhre dievčat Turkyňa Cansu Ercetin. Číslom jeden v mixe je Angličanka Estelle Van Leeuwen.

Kompletný rebríček TU

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov