EMWTC 2020: Nominácia hráčov

21. 1. 2020
11.-16.februára 2020 sa vo francúzskom meste Liévin uskutočnia Majstrovstvá Európy mužských a ženských družstiev. Slovensko sa predstaví ako v mužskej, tak aj v ženskej časti turnaja. A ktorí hráči budú hájiť našu trikolóru?

Na Thomas Cup sa prihlásilo celkovo 34 tímov, na Uber Cup 29. Mužský tím si zahrá v skupine šesť, kde si sily postupne zmeria s Holandskom, Luxemburskom a Litvou. Ženy sa predstavia v skupine štyri, a ich súperkami budú Nemky, Portugalky a Lotyšky.

Rovnako, ako v roku 2018, kedy sa šampionát konal v ruskej Kazani, aj tentoraz sa do dejiska vypravia dvaja tréneri. Michal Matejka a Marián Šulko budú mať pod palcom celkovo deväť hráčov.

Nomináciu v mužskej časti si vyslúžili trojnásobný majster Slovenska, Milan Dratva, úradujúci majstri Slovenska v štvorhre mužov ako aj skvelí dvojhrári, a to Andrej Antoška a Jakub Horák. Trojicu dopĺňa skúsený štvorhrár ale aj dvojhrár Juraj Vachálek.

Tím žien budú tvoriť Martina Repiská ako päťnásobná majsterka Slovenska, Katarína Vargová, teda úradujúca majsterka. Ďalšími členkami sú Mia Tarcalová a Lucia Vojteková ako špecialistky na štvorhru a mladučká Natália Tomčová, ktorá minulú sezónu triumfovala na šampionátoch U17 ako aj U19.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov