Norwegian International: Tesná prehra pre Vargovú

11. 11. 2019
Na International Series podujatí v nórskom Sandefjorde sa Katke Vargovej podaril zaknihovať výborný výsledok, keď sa z kvalifikácie prebojovala do hlavnej súťaže. Jej cesta turnajom sa ale skončila hneď v prvom kole. V dramatickom zápase prehrala s Dánkou Annou Bygum.

Katka v kvalifikačnom stretnutí bez väčších problémov porazila za 23 minút strávených na kurte Dánku Lauru Thoj Thomsen, a to po výsledku 21:16 a 21:10. V hlavnej súťaži na ňu čakala ďalšia Dánka, Anna Bygum. Súperka, ktorej v svetovom rebríčku patrí 310. miesto, nebola nezdolateľná, čo Slovenka dobre vedela.

Košičanka v stretnutí bojovala zo všetkých síl, a k postupu do druhého kola mala naozaj blízko. Vo vyrovnanom stretnutí, ktoré trvalo skoro hodinu, sa ale v koncovke tretieho setu priklonilo šťastie na stranu Dánky, ktorá zvíťazila po výsledku 18:21, 21:18, 26:28.

Turnajová cesta Bygum však netrvala dlho, pretože hneď v druhom kole prehrala s druhou nasadenou Taiwančankou Sung Shuo Yun, ktorá turnaj nakoniec aj ovládla.

FOTO: EML Photo

Výsledky

WS 1.kolo: Katarína Vargová (SVK) – Anna Bygum (DEN) 18:21, 21:18, 26:28

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov