Dubai International: Dratva zatiaľ víťazne

16. 10. 2019
Slovenský reprezentant Milan Dratva začal turnaj v Dubaji mimoriadne pozitívne, keď v prvom kole po náročnom súboji zdolal bulharského reprezentanta Ivana Ruseva.

Rusev nebol len tak hocijakým súperom. Aj napriek tomu, že v svetovom rebríčku zastáva priečku číslo 150., v zbierke skalpov má niekoľko zvučných mien, ako napríklad Francúz Leo Rossi, Slovinec Andraz Krapez či Angličan Sam Parsons.

Okrem toho len nedávno na turnaji YONEX Polish International dokázal poraziť tretieho nasadeného Michala Rogalskeho, a u nás na Slovensku sa na podujatí FORZA Slovak Open prebojoval do finále, kde nestačil na dánskeho hráča Kim Bruuna.

„Som nesmierne rád, že sa mi napriek podpriemernému začiatku podarilo vzchopiť a otočiť ďalší zápas po prehratom sete a stave 5-10 v môj neprospech. V treťom sete som však už úplne ovládal hru, bol som rýchlejší, presnejší a moje klamlivé údery ma nesklamali - porazil som finalistu tohtoročného Slovak Open 17-21 21-19 21-6.“

Milan má teda za sebou výborný výkon, no určite bude potrebovať rýchlu regeneráciu, pretože už zajtra nastúpi proti tretiemu nasadenému Francúzovi Thomasovi Rouxelovi, ktorému v svetovom rebríčku patrí 53. miesto.  Pre zaujímavosť dodáme, že Rouxel tento rok na turnaji Dutch Open nestačil práve na spomínaného Lea Rossiho, s ktorým prehral po viac ako hodinovom zápase v troch setoch.

V Dubaji sa mala predstaviť aj Martina Repiská, no tá sa nakoniec zo zdravotných dôvodov z podujatia odhlásila.

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov