LI-NING Cyprus International 2019

10. 10. 2019
10.-13.októbra sa na Cypre uskutoční medzinárodný turnaj LI-NING Cyprus International, na ktorý sa rozhodol vycestovať aj hráč oddielu Lokomotíva Košice Matej Poláček.

Na Future Series podujatie, ktoré sa odohrá v Nicosii sa prihlásilo 102 hráčov z 28 krajín (Anglicko, Arménsko, Belgicko, Bulharsko, Cyprus, Česko, Dánsko, Estónsko, Francúzsko, Grécko, India, Izrael, Írsko, Maďarsko, Malta, Mjanmarsko, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Slovensko, Škótsko, Švajčiarsko, Taliansko, Ukrajina, USA, Wales).

V dvojhre mužov je najvyššie nasadeným hráčom Angličan Alex Lane, v dvojhre žien Maďarka Agnes Korosi. Ukrajinský pár Glib Beketov/Mykhaylo Makhnovskiy úradujú na špici v štvorhre, pričom Makhnovskiy je spolu s Anastasiyou Prozorovou jednotkou aj v mixe. V štvorhre žien patrí číslo jeden českým reprezentantkám Alžbete Bášovej/Michaele Fuchsovej.

Matej si na turnaji zahrá v kvalifikácii číslo dva, kde sa nachádza priamo v druhom kole. Jeho súperom bude domáci hráč Antonis Antoniou, 1322. hráč svetového rebríčka. Košičan momentálne v rebríčku figuruje na 1150. mieste, a v dueli teda bude vystupovať v roli favorita. V prípade výhry, a postupu do tretieho, finálového kola kvalifikácie ho bude čakať ďalší domáci hráč, a to buď šiesty nasadený Andreas Ioannou alebo Constantinos Symeonides.

FOTO: EML Photo

Vylosovanie a výsledky

13:30 hod. - MSQ 1.kolo: Matej Poláček (SVK) – Antonis Antoniou (CYP)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov