Dutch Open: Repiská – Kjaersfeldt

9. 10. 2019
Slovenská reprezentantka Martina Repiská nastúpi o 12:35 hod. na duel prvého kola proti prvej nasadenej Dánke Line Hojmark Kjaersfeldt.

Ako sme už spomínali, Martina proti Dánke na kurte už raz stála, no bolo to ešte v roku 2013, kedy Kjaersfeldt zvíťazila po setoch 21:4 a 21:12.

Momentálne je Dánka 22. hráčkou sveta, a na nedávnom turnaji v Číne odohrala s Thajčankou Ratchanok Intanon doslova vyrovnaný zápas, keď prehrala po výsledku dvakrát 21:17. Na Majstrovstvách sveta, kde štartovala ako piata hráčka pavúka neprešla síce prvým kolom, no s Vietnamkou Thi Trang (B) Vu strávila na kurte viac ako hodinu a prehrala tesne v troch setoch. Dodáme, že na európskych hrách dokráčala do semifinále, kde v troch setoch prehrala s finalistkou Kirsty Gilmour zo Škótska.

Martina v stretnutí rozhodne nemá čo stratiť, a ako sama napísala, duel si plánuje naplno užiť. Tak držte palce!

„Los na ďalší turnaj mi pridelil hneď do prvého kola prvú nasadenú Dánku Line Kjaersfeldt. Na tento zápas, ako aj na každý iný, sa teším, budem pripravená dať do toho všetko a bojovať za každý jeden bod. Som si vedomá, že to bude ťažký duel proti top hráčke, a práve to ma motivuje ešte viac. Myslím, že tento krát naozaj nemám čo stratiť, chcem hrať uvoľnene, podať svoje maximum a odchádzať z kurtu pokiaľ nie s víťazstvom, tak aspoň s pocitom sebauspokojenia a lekciou do budúcna. Držte palce!“

 

Výsledky

Live streaming

WS 1.kolo: Martina Repiská (SVK) – Line Hojmark Kjaersfeldt /1/ (DEN) 11:21, 11:21

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov