25.TEM Youth Slovenia International 2019

12. 9. 2019
13.-15.septembra čaká medzinárodný turnaj aj našu mládež. Jedenásť hráčov z oddielov Spoje Bratislava, BKK Sliač, BKR Púchov, AS Trenčín, KBC Košice a BKR Púchov sa rozhodlo vycestovať na podujatie TEM Youth Slovenia International, ktoré sa koná súbežne s juniorským turnajom.

Na podujatí by si malo zahrať 166 hráčov z 12-tich krajín (Anglicko, Česko, Francúzsko, Chorvátsko, Luxembursko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Slovensko, Slovinsko, Taliansko, Ukrajina). Tí budú rozdelení do troch kategórií, a to U11, U13 a U15.

Väčšia časť turnaja sa odohrá v mestečku Mokronog, no záver turnaja sa presunie do Mirny, do dejiska juniorského podujatia. Na hráčov čaká množstvo zápasov, pretože ako to už býva, v dvojhrách na úvod všetci zabojujú v skupinách, a až potom sa tí úspešní dostanú do vyraďovacích pavúkov.

Zo Slovenska sa na podujatie rozhodli vycestovať Dominik András, Erik Hajdu, Johanka Ivanovičová, Ella Klačanská, Lívia Klačanská, Matúš Poláček, Andrej Suchý, Hana Vašatová, Lucia Vašatová, Júlia Vojtíšková a Ela Vojtíšková.

Naši hráči sa predstavia vo všetkých kategóriách. V kategórii U11 si zahrajú Júlia Vojtíšková a Lívia Klačanská. V kategórii U13 zabojujú Andrej Suchý, Erik Hajdu a Hana Vašatová. V najvyššej kategórii sa predstavia Andrej Suchý, Dominik András, Matúš Poláček, Ela Vojtíšková, Johanka Ivanovičová, Ella Klačanská a Lucia Vašatová.

Vylosovanie

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov