Kharkiv International: Odštartovala hlavná súťaž

5. 9. 2019
Milan Dratva dokázal uspieť v kvalifikačných stretnutiach International Challenge podujatia v Charkove. Dnes ho teda čakalo prvé kolo hlavnej súťaže, a to aj s Martinou Repiskou.

Milan si v stredajšom druhom kvalifikačnom kole bez väčších problémov poradil s Yonathanom Levitom z Izraela, ktorého zdolal po výsledku 21:13 a 21:15. Dnes ho v treťom kole čakal súper z Egypta, Mohamed Abdelkader, ktorý sa v svetovom rebríčku nachádza na mieste číslo 1001., podľa čoho v dueli rozhodne favoritom nebol. Milan sa po dueli ocitol v hlavnom pavúku, aj keď vstup do stretnutia nemal práve najlepší. Ráta sa však výhra, ktorú náš reprezentant zvládol v dvoch setoch. Zajtra teda ako víťaz kvalifikácie číslo sedem narazí na českého reprezentanta Milana Ludíka, inak aj hráča BK MI Trenčín.

Martininou súperkou bude tretia nasadená Kanaďanka Brittney Tam. Kanaďanka, ktorej v svetovom rebríčku patrí 52. miesto, štartovala naposledy na augustovom turnaji YONEX Akita Masters, kde skončila v druhom kole po trojsetovej prehre s Číňankou Ji Shu Ting. Ešte predtým, na turnaji v Indii, sa taktiež prebojovala do druhého kola, kde jej cestu pavúkom zahatala svetová juniorská jednotka Phittayaporn Chaiwan. Určite neľahká úloha pre Martinu, no tá ako ju poznáme zabojuje na 120%.

Sledujte výsledky a držte palce!

Výsledky

Live streaming

MSQ 3.kolo: Milan Dratva /6/ (SVK) – Mohamed Abdelkader (EGY) 21:17, 21:13

MS 1.kolo: Milan Dratva (SVK) - Milan Ludík (CZE) 13:21, 21:19, 18:21

WS 1.kolo: Martina Repiská (SVK) – Brittney Tam /3/ (CAN) 8:21, 12:21

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov