WC 2019: Sledujte semifinálové duely!

24. 8. 2019
Svetový šampionát v švajčiarskom Bazileji je tento rok opäť mimoriadne dramatický. O prekvapenia sa postaralo množstvo hráčov, a podobne ako minulý rok, ani teraz si indonézski mimoni Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo, a ani Taiwančanka Tai Tzu Ying nedôjdu pre zlato.

Z hry je však von aj obhajca bronzu Číňan Chen Long, či nasadené Japonky Misaku Matsutomo/Ayaka Takahashi alebo ich krajanka Akane Yamaguchi.

Výborne si na šampionáte počínala Dánka Mia Blichfeldt, ktorá v dramatickom zápase porazila nasadenú Indku Sainu Nehwal. V štvrťfinále si nadaná Dánka sily zmerala s Číňankou Chen Yu Fei, a k postupu medzi štyri najlepšie hráčky sveta nemala naozaj ďaleko. Škoda, trojsetový duel dopadol nakoniec lepšie pre Číňanku.

V každom prípade, neúčasť Viktora Axelsena výborne nahradil jeho krajan, nedávny víťaz európskych hier, Anders Antonsen. Ten porazil oboch minuloročných bronzových medailistov, spomínaného Chen Longa, ako aj Liew Darena z Malajzie. Popri tom ešte zdolal aj nasadeného Japonca Kantu Tsuneyamu. Antonsen si teda zahrá semifinále, v ktorom bude čeliť Kanthaphonovi Wangchaorenovi z Thajska, ktorý v štvrťfinále vyradil druhého nasadeného Taiwanca Chou Tien Chena.

Semifinálový blok stretnutí sľubuje množstvo skvelého bedmintonu, tak si nezabudnite spríjemniť sobotu svetovým šampionátom.

Live streaming

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov