ZsB: Shuttle time pod Tatrami

23. 11. 2023
Na severovýchode Slovenska, v najväčšom meste Spiša sa 22.novembra konalo ďalšie zo série školení programu Shuttle time, ktoré tentoraz hostila Stredná odborná škola remesiel a služieb.

Na Okružnej ulici v Poprade sa v telocvični zišlo desať pedagógov. Tí sa rovnako ako mnohí pred nimi, zoznámili s programom, ktorému u nás hovoríme Začni s bedmintonom. Hravou formou si počas niekoľkých hodín prešli základmi bedmintonu, a oboznámili sa s komplexnými materiálmi, ktoré by im mali pomôcť v ďalšom rozvoji a napredovaní pri vyučovaní bedmintonu na hodinách TV či na krúžkoch.

Samozrejme, cieľom školenia nie je z učiteľov spraviť trénerov bedmintonu, ale poskytnúť im zjednodušený návod ako bedminton vyučovať, k čomu by im mali pomôcť práve spomínané materiály spolu s videami, a zároveň kontakty na kluby v okolí, ktoré by sa mali stať styčným bodom v budúcej komunikácii pri väčšom záujme detí o bedminton.

V prípade záujmu o školenie nás neváhajte kontaktovať či už na emailovej adrese sekretar@bedminton.sk alebo na telefónnom čísle 0905 193 404.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov